2009. június 2., kedd

Az utolsó vauuu!!!

Sziasztok!

Kedves kutyatársaim, nehogy azt higgyétek, hogy ha már tudtok az interneten kattingatni, tudtok csatolt fájlt küldeni, levelezni, kutyakaját vásárolni stb. akkor Ti már internet szakértők vagytok. Ez óriási tévedés volt részetekről. Aki viszont elvégez egy ilyen tanfolyamot, az talán már látja a fényt a kutyaólban. Most már tudom, hogy mi a távugatás /bocsánat oktatás/. Nem ismerem egyéb formáit, de a miénk szerintem átmenet a szervezett keretek között zajló nappali /ki/képzés, a levelező /sz/oktatás és a magántanár között. Ugyanis falkában /csoportban/ vagyunk, de mégis külön kennelben, nem zavarjuk mindenféle vonyítással a többieket, csak Andit a falkavezért. Amikor hallgatjuk-nézzük a feladatokat, olyan érzés, mintha Andi itt lenne és a mancsunkat vezetné. És ha nem értünk valamit nem ver rá a patánkra. Nem mellékesen közben velős csontot is tudok rágcsálni! Azt gondolom, hogy ennek a fajta "tudomány"-nak ez az egyetlen célravezető tanulási formája. A blog készítést, a feed-eket, a csatlakozást csoportokhoz stb. ugyanis csak így lehet igazából megtanulni, ha mozgás közben látjuk a lépéseket. Elvben akár több ezer eb is tagja lehet a közösségnek. Az egyik "kollégával" ma telefonon megismerkedtünk, pedig több száz kilométerre vagyunk egymástól.
Hogy mire tudom használni az így megszerzett ismereteket? Hát pl. megmutatom a gazdimnak, hogyan építse a saját - már működő - honlapját, hogyan lehet beilleszteni dolgokat és azok mire szolgálnak. Ezekkel a modulokkal tudja színesíteni a zeneikonyvtar.hu-t.
Amúgy egész jó kis közös blogot rittyentettünk össze. Szerintem színvonalas, mert tetszetős a külseje, és nem akármilyen témákban írogattunk. Most már végre tudom, mi az az rss. Ezeket nem lehet elmagyarázni, csak akkor érti meg igazán a kutya /ember/, ha maga is végrehajtja a lépéseket, vagyis önálló munkát végez.
Mindenkit üdvözlök a képen látható kisebb méretű csont alapos szétrágása előtt

Artella
/a barátainak Jojó/

P.s.: Lesz majd Internet nagyon haladóknak is? Mert hogy bőven van olyan téma amit csak ugatok. Szeretnék még sok mindenre rápislantani és további w/eb/lapokkal felvenni a kapcsolatot.

A.